15 Haziran 2010 Salı

ilave

bugün internette saadettin saran röportajını okudum. kendisini pek sevmem ve gelecekte başkan olmasını da istemem ama söylediklerinden bazılarının da doğru olduğunu görmemek de klüp için yanlış olacaktır diye düşünüyorum. faydalı fikirlerden yaralanılmalıdır.
bu takıma zico gibi, anelka gibi, PVH gibi sempatiyi ve sevgiyi artıracak bi dünya adam geldi. altyapıdan enderen de olsa ibrahim kutluay gibi, semih şentürk gibi, mülayim, efendi yine sempatiyi artıracak adamlar yetişti ama hepsi hikaye. bir tek başkana olan, tabi rakip medyanın da pompalamasıyla, herkes bu takımdan nefret eder oldu.
ancelotti getirildi statı gezdi gitti, mourinho geldi stadı gezdi boğazda yemek yedi gitti. etoo geldi yüzüne bile bakılmadan gitti. gökhan inler geldi yine yüzüne bile bakılmadan gitti. özgür çek'ti yanlış hatırlamıyorsam çocuğun adı, gelecekte milli takım sol açığı dendi gitti. ama twentenin yııldızı bilmem kaç milyona fenerde.
saadettin saran haklı zamanın mouriho'su kimse onu bulun getirin. geleceğin yıldızları kim olacaksa onları bulun, porto gibi, psv gibi, lyon gibi hem şampiyon olun kazanın, hem satın kazanın, hem de sempati kazanın.

Hiç yorum yok: