13 Aralık 2010 Pazartesi

Ankara'da karlı ve yaslı akşam

Üzülüyorum. maç boyu durmayan kar altında oynanan maçta, o kadar emek, o kadar mücadele ama sonuç hep kritik anlarda ve maçlarda olduğu gibi yine hüsran. ama demek ki bir şeyleri yanlış yapıyorlar. adam pas vermesi gerekirken şut atıyorsa, topun altına girip kaldıracağına var gücüyle abanıyorsa, orta yapması gerekirken çalım yapmaya kalkışıyorsa ve bu gibi pozisyonların sonunda hep kaybedilen toplar fener kalesine pozisyon yada gol oluyorsa, hem futbolcuların bireysel  olarak altyapılarında, hem de takımın antrenman ve organizasyonunda bir yanlışlık var demektir. sezon öncesi avrupa kupası maçları, ligde derbiler, deplasmanlar falan. durum herkesçe malum. sonuç alınmayınca eminin futbolcular ve teknik ekip, aykut kocaman ve hatta başkanda üzülüyordur. (belki de aralarında üzülmeyenlerde vardır, nerden bilelim.) ama bir şeyler yapması gerekenlerde kendileri. yoksa yabancı futbolcular dahil hiçbirisine o kadar parayı Türkiye Cumhuriyeti sınırları dışında kimse vermez. ne yapalım biz üzüldüğümüzle kalalım ve gidip barcelona maçlarını izleyelim.
Ayrıca bir kaç küçük not daha ekleyeceğim:
  • trabzon maçındaki penaltı, fenerin yediği ikinci gol öncesi verilmeyen faul gibi ayrıntılar hiç konuşulmuyor kamuoyunda. niye çünkü trabzon bir gazetenin manşetindeki gibi trabarcelona gibi oynuyor!!!galiba bu gibi durumlarda konuşmama kararı aldı sayın kulüpler birliği ve fenerbahçe kulüp başkanı ve yöneticileri. ne yapalım canları sağ olsun.
  • şu kulübün resmi televizyonunu anlamış değilim. gs taraftarı televizyoncuları çalıştırdıkları skandalı öğrendiğimden beridir mesafeliyim ama ne yapalım mecburuz bir yerde. hadi başkanın sözcüsü gibi konuşan alaattin metin'e falan katlanıyoruz. ama çatladıkapı maçını bile kazanınca bile iki saat maç sonrası programı yapılıyor ancak maç kaybedilince hemen bitirip anlamsız takımla alakası olmayan programlar yayınlanıyor. bunun yerine takıma katkı verecek birşeyler yayınlasınlar isterim.
  • Ankara’ya kış geldi, ancak takımı canlı izleyeyim diye maça gitmeye heveslendim soğuğa rağmen ama bu sefer ankaragücü engeline takıldım. el insaf kale arkası maç bileti 120 Türk lirası nedir kardeşim. ama kendi taraftarları stadı doldurmuşlar nasıl olduysa. yarısından fazlası da o parayı bir maç biletine verip gelemeyecek durumda olanlardır.
  • işte böyle, bize yine hasret, bize yine hüsran var diyelim şimdilik.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

FB ye yapılan haksızlıklar hiç gündeme gelmez ..

shadowturk dedi ki...

bizim yöneticiler biraz ilgilenmesi gerekiyor artık.zaten kamuoyunun en antipatik takımı yaptılar fenerbahçeyi.