1 Mayıs 2010 Cumartesi

adam gibi adam

bütün türkiye futbolculuğundan beri nasıl birisi olduğunu bilir.gerçekten de iyi futbolculuğu, iyi hocalığı bi tarafa bende çok beğenirim kendisini. her zaman doğruluk ve haktan yana yorumları olmuştur gözümde. ancak son zamanlarda şampiyonluk ihtimalini heyecanı ile olsa gerek bazı şeyleri görmezden geliyor demek istemiyorum.yoksa bugüne kadar ki sergilediği çizgisi biraz eğilip bükülecek.
keşke maçtan sonra diyebilseydi maç 0-0 devam ederken ali tandoğan'nın hareketi penaltıydı ve attığımız ilk gol ofsayattı.hakemde sonuca etki etti diye.canın yanarken konuşmak kolaydır.
artı parantez bu bütün takımlar için geçerli.yanlız ertuğrul sağlamı böyle bilmezdik.
acaba o da mı öğrendi.

ilave:
demek ki en nihayetinde adam gibi adamlar için de şampiyonluk adamlıktan daha önemli.(şampiyonluğu diğerlerinden daha çok hakediyorlar ve almaları gerekiyor normal şartlarda)
ikinci ilavede bugünkü medya ile ilgili olacak.takip edebildiğim kadarıyla bursa-kayseri maçındaki hatalar (hakem hataları tabiki) hiç yer bulmamış. ama fenerin ilk golündeki faul pozisyonu tüm türkiyenin her tarafından izlenebilen şifresiz tek tv kanalı ... tarafından rakiplerin önüne atılıyor ve kaleci hatası maç yorumlarrının ve fenerin güzel oyunun önünde tartışılıyor kolayca. ama fenerin çalınmayan iki penaltısı hiç yer bulmuyor. maç kolay bitti ve fener kazandı. ya kazanamasaydı acaba? ne olacaktı tahmin edebilen az olmaz galiba değil mi.
burdan şunu çıkarıyorum her fenerli gibi:fener yenerse mutlaka saha dışı bi etken vardır, ama feneri alt ette nasıl edersen et.
rakipler için zor bir durum aslında.kendi başarısızlıklarını anlamakta gecikiyorlar böylece.

Hiç yorum yok: