16 Mayıs 2010 Pazar

geçmiş olsun.

artık feneri sevmeyenler, başarısız geçen bir senenin ardından, başkalarının başarılarına sevinebilirler.
Canları sağ olsun bizim oyuncuların. en azından trabzon maçında mücadele, iyi niyet ve hırs vardı. ama olmadı. belki biraz zeka eksikti. zeki oyuncunun hali başka oluyor. beğenmeyip kiralık yolladığımız burak ve serkan, kaleci onur. hepsi onurlarını ortaya koydular ve fenere çelmeyi taktılar. tebrikler hepsine.
şu guizanın yerinde burak oynasaydı bütün sezon acaba fenerin durumu şimdikine göre nasıl olurdu. bence daha kötü olmazdı. şu guizanın kaçırdıkları gol olsa belki haftalar önceden garantilenecek ligi kaybettik. Hatta geçen sezonu bile. yöneticilerimize sesleniyorum:lütfen zeki sporcular transfer edin.( birazda medyadan gazeteci, televizyondan spiker, muhabir, transfer edin de, yerlerde olan kamuoyumuzu artıralım)herkes nasıl feneri alt ederim onun peşinde.fener - trabzon oynuyor spiker trabzona taktik veriyor. şenol hocaya söylesinler de teknik ekibe katsınlar arkadaşı.
bi kaç hafta önce fenerin hakemlerin desteği ile haketmeden şampiyon olacağı gazı verildi. ama fener şampiyon olmadığına göre hakem desteği yokmuş. bunu çıkaramazmıyız, bilmiyorum sadece soruyorum. bugün trabzonun golünden önceki poziyonda faul varmıy dı ve cale kırmızı kartı haketmedimi. tersini söyleyelim. acaba fener golünü böyle bir pozisyonda atsa ve o hareketi bilica yapsa ne karar verilirdi ve maçtan sonra neler konuşulurdu. belki ayrıntı ama bu ayrıntılar sonucu belirliyor. ama sende at be kardeşim, kale önünde yirmi tane pozisyonu atamazsan sinirler gerilir. başka bir ayrıntıda evinde kaybettiğin puanlar ve bugünün şampiyonu bursadan üç dakikada yediğin iki gol.
artık fener şampiyon olmadığına göre şampiyon da hak etmiştir öyle değilmi. medyamız kamuoyumuz temiz, hakeden şampiyon kelimelerini düşürmez dillerinden. ne de olsa kelime oyunları ile fener alt edilmişti. ama kimseye kızmayalım ve kendimize bakalım. bütün sorunları ve rakipleri buldozer gibi ezip geçecek takımı kuralım.
anti parantez, bu durum umarım kupadaki gibi olmaz. adı şimdiden hazır, fener düşmanları kapıda bekliyor. son hafta sendromu. şampiyonluktan daha önce ki haftalar kopsak, bırakacağı olumsuz etki, son hafta kaybetmek kadar olmaz. ne yapalım. artık yapacak bir şey yok.
beşiktaşı bursa karşısındaki mücadelesinden dolayı:) ve bursayı da ilk şampiyonluğunda dolayı kutluyorum bu arada.

Hiç yorum yok: